KÖP VÅRA BÖCKER

Kyrka och skolhus är för oss alla välkända byggnader i byar och städer.

I vår senaste bok ”Klockan klämtar för dig” presenteras för första gången 189 utbildningslokaler i Helsingborgs nuvarande kommun och det under 700 år.

Alla lokaler/platser finns även markerade på 77 olika kartblad.

Välkommen på husvisning!

Skolbok, omslag framsida

Mer än 35 artiklar väntar på Dig som läsare. I boken blandas fakta med intressanta, glada och dråpliga minnen från skolans värld berättade av 22 medarbetare.

Det börjar med runorna och slutar med skolan i dag.

Känn doften av Björnklister!

Läs Helsingborgs dagblads reportage om boken här.

Beställ ditt exemplar nedan.

Du kan köpa böckerna på Helsingborgs skolmuseum under öppettiderna.

Vill du att vi skickar boken så sätt in betalningen på vårt konto 677-4913 och skriv vilken bok på meddelande samt tydligt namn och adress, frakt tillkommer.

Pris: 100 kronor/st

Frakt: 69 kronor (OBS! Gäller inom Sverige, annars maila för pris)

Bok + frakt= 169 kr

Vi tackar på förhand för din beställning.

Redaktionskommittén

Om du önskar få boken hemskickad fyll i nedanstående formulär och betala in pengarna på vårt bankgiro 677-4913.

Välj:
 Önskar få boken Kunskap, glädje och lite ris... hemskickad (169 kr) Önskar hämta boken Kunskap, glädje och lite ris... på skolmuseet (100 kr) Önskar få boken Klockan klämtar för dig hemskickad (169 kr) Önskar hämta boken Klockan klämtar för dig på skolmuseet (100 kr)

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)