Nytt år

Skolmuséet

Mars 2015
Vi har nu haft vårt årsmöte och verksamhetsåret har sammanfattats. Året har varit arbetsamt, stimulerande och i sanning innehållsrikt. Under året har vi skrivit historia genom att för första gången ge ut en skolhistorisk bok. Det var också unikt genom att boken producerades tillsammans med Helsingborgs museiförening. Sundskanalen visade inslag från boksläppet.
Glädjande är att antalet besökare ökar.
Vi är en liten men idog skara som håller öppet tisdagar och torsdagar mellan klockan 13.00 – 18.00 utan någon ersättning. Ekonomin är god.
Vid årsmötet beslöt vi att bevara medlemsavgiften oförändrad till 20 kronor per år. Vi hoppas att Du vill hjälpa oss få fler medlemmar. På förhand tack! Många bäckar små ger som bekant en stor å. Skolmuseet i Helsingborg är inte enbart ett intressant yrkesmuseum utan även ett museum för alla som är intresserade av historia och framför allt Helsingborgs historia. Det finns ett otal urkunder att botanisera i för den intresserade.

Efter årsmötet den 25 februari 2015, ser styrelsen ut som nedan:
Ordförande: Rosita Wärring
Ordinarie ledamöter: Rosita Wärring, Håkan Lilliefeldt, Jan Wadstein, Inger Malmberg, Rolf Svensson, Lennart Sjöborg, Ann-Margreth Sjögren, Ulla Berg, Tor Holmström
Ersättare: Michael Wärring, Bertil Blixt
Revisorer: Olof Mathiasson, sammankallande, och Helena Tengstrand
Valberedning: Håkan Lilliefeldt, sammankallande, och Jan Wadstein

Vi hoppas att Du vill stödja vår verksamhet genom att sätta in 20 kronor på vårt Bank-konto: 677-4913, tack.
OBS! GLÖM INTE ATT TYDLIGT FYLLA I DITT NAMN, ADRESS OCH HELST
E-POSTADRESS!

Vi önskar er hjärtligt välkomna till skolmuseet som privatpersoner, med er förening/arbetskamrater eller varför inte vid skoljubileer!

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.